tiistai 2. kesäkuuta 2015

Uusia tuulia ja ryhtiliike!

Moikka pitkästä aikaa! Ihan hävettää, että blogin pitäminen on jäänyt näin heikolle tasolle, mutta otetaan nyt niskasta kiinni! Mistähän sitä sitten aloittaisi..
Asustelemme Niilon kanssa nykyisin Lahdessa ja tutustumme hiljalleen uusiin ympyröihin. Olemme viihtyneet uudessa kotikaupungissa ja Niilokin on sopeutunut hyvin. Muutettuamme Lahteen marraskuussa Niilo sisaruksineen saavutti kunnioitettavan aikuisiän eli nuo "lapsukaiset" ovat nyt sitten kahden vuoden ikäisiä. Kyllä toi aikuisuuteen siirtyminen myös aikamoisia kokeilujaksoja, joiden kanssa tässä on nyt sitten tuskasteltu. Niilo on ollut aina 100% varma, joten olen helposti voinut pitää irti lenkeillä. Pari kertaa päätti joulun tienoilla kokeilla äipän hermoja karkaamalla toisen koiran luokse metsälenkeillä. Taas on kovasti tehty töitä ja alkaa hiljalleen vaikuttamaan positiivisesti. Yhä enemmän uskallan taas luottaa ja antaa olla irti.


Korkkasimme kevään aikana myös MEJÄ-kauden ja näyttelyt avoimessa luokassa. Metsään menimme ns. kylmiltään ja AVO3 sieltä kotiin tuliaisina. Näyttelyistä onnistuimme saamaan toisen ROP-sijoituksen ja sitä kautta sen odotetun toisen SERTin. Oli kyllä hieno tunne pyörähtää ROP-kehässä Hennan ja Didin kanssa! Sisarukset ovat kyllä niin samasta puusta veistettyjä.
Meillä alkoi Niilon kanssa ensimmäinen kesäloma ja töihin palaan vasta elokuussa koulujen alkaessa. Vietämme kesää Lahdessa ja Kouvolassa. Toivottavasti ehdimme näkemään myös koiratuttuja ja erityisesti Niilon sisaruksia. Minulta jäi porukkatapaaminen väliin, mutta voihan sitä muutenkin treffailla! Nyt otamme rennosti, uimme ja nautimme elämästä! Blogia aion myös päivittää ahkerammin! ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti