maanantai 14. elokuuta 2017

Aava 11 viikkoa.

Pieni ja pippurinen Aava on siis saavuttanut jo huikean 11 viikon iän.
Aava on edelleen enrginen ja Niilo saakin kovasti leikkiä pennun kanssa. Välillä pitää antaa enomiehelle lepotauko ja laittaa koirat eri tilaan :D Niilo on hyväksynyt Aavan osaksi laumaansa ja arki on tämän suhteen lähtenyt rullaamaan. Välillä saisi sanoa vähän kovemminkin, kun toinen roikkuu rintakarvoissa kiinni.

Meillä oli viikko sitten Aavan sisko Diiva kylässä ja voi hyvänen aika sitä vauhdin määrää. Niilon kanssa Aava painii nätisti, mutta siskon kanssa mentiin sata lasissa. Henna otti kivoja kuvia, joita voin nyt täällä jakaa. Pääsihän se enokin kuvaan!

 
Olen näyttänyt Aavalle riistaa pari kertaa ja eilen sulatin variksen. Aavalle tuntuu riista kelpaavan hyvin eli treenaillaan vaan noudot dameilla, kun neiti tässä kasvaa. Tällä hetkellä hampaat uppoavat damiin vähän turhan tiukasti, joten olen jättänyt niillä tekemisen vähälle.
 
Ajattelin, että kokeilen Niilon kanssa huvin vuoksi variksen kanssa, kun olin sen jo sulattanut. Niilo on tunnetusti ollut aika huono varisten kanssa, mutta tänään yllättäen kelpasi :D Lihapullapalkalla kolme täydellistä noutoa yhtään miettimättä! Täytyykin alkaa enomiestä treenaamaan.
 


 
Laitan lopuksi vielä pari kuvaa Aavasta <3
  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti