sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Tollerikodin elämää.

Ja jälleen kerran on vierähtänyt liian pitkä aika edellisestä postauksesta. Viime vuoden lopussa Aavan sisko Diiva sairastui ja ei suoraan sanottuna ollut itselläkään oikein fiilistä kirjoitella blogiin. Onneksi Diiva on toipumaan päin. Edelleen on tietysti epätietoisuutta tulevaisuudesta. Diivan kuulumisia voi lukea täältä.

Aava on ilostuttanut perhettämme jo kahdeksan kuukauden ajan. Niilon kanssa he ovat ylimmät ystävykset. Niilostakin on kuoriutunut leikkisä nuori mies. Alla päivitetyt kuvat kaveruksista. Kiitos kuvista Henna.Aava on erittäin sosiaalinen, aktiivinen ja rakas pieni koira. Aava rakastaa kaikkia ihmisiä ja eläimiä. Aavalla on mieletön tekemisen into ja aktiviteettia tulee olla reilusti. Aava palkkautuu tekemisestä ja harrastaminen tämän pienen tolleripennun kanssa on mahtavaa. Joinakin päivinä tietysti rauhoitumme ilman mitään tekemistä. Sitäkin on harjoiteltu.

Olemme treenanneet arkikäyttäytymistä, noutamisen alkeita, agilityn alkeita ja nyt pyrimme myös tokokurssille. Aava on tosi aktiivinen ja toko varmasti tasapainottaa näitä meidän vauhdikkaita harrastuksia.

Tänään meillä oli tosi aktiivinen päivä, jonka aloitimme aamulenkillä järven jäällä. Hiihdimme mieheni kanssa ja koirat juoksentelivat rinnalla. Kokeilimme myös pienissä pätkissä vetovyön kanssa siten, että molemmat koirat olivat vedossa. Aavalla oli aluksi vähän hankala keskittyä, mutta ymmärsi sitten jutun juonen. Aavan kanssa ei vielä saa tehdä näitä kuormittavia treenejä, mutta onhan niihin hyvä jo totuttaa. Valjakkohiihto on kuulunut minun ja Niilon harrastuksiin talvisin omaksi iloksi.

Tein Aavan kanssa pari vaakkunoutoa, jotka myös saatiin kerrankin kuvattua. Aava on innostunut noutaja ja pyrin treenailemaan edelleenkin tosi pienissä pätkissä.


Illan päätteeksi Aavan kanssa pyörähdettiin myös aksatreeneissä, jossa oli selkeästi jo veto pois. Minulla ei ollutkaan tänään ohjattavana taskurakettia, vaan jopa rauhallinen tollukka. Videotakin saatiin.

Nyt meillä makaa väsynyt pieni. <3 Molemmat koissut lepäävät ja valmistautuvat uuteen viikkoon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti