keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Kuulumisia ja pentufiilistelyä.

Hui, kun kesä on vilistänyt hirvittävää vauhtia! Minulla on lomaa jäljellä vielä reilu kolme viikkoa. Olemme ehtineet puuhastelemaan vaikka mitä. Rentoutumistakaan emme ole unohtaneet!
Perinteiset rutiinit ja aamu-uinnit ovat säilyneet ohjelmassamme tänäkin kesänä. Niilo rakastaa pulahtaa järveen kesken lenkin. Pitihän tuolle vesipedolle hommata oma allaskin :DJärviuiskentelun lisäksi Niilo pääsi myös tutustumaan naapurimaa Viron Pärnun meriveteen. Vietimme juhannuksen Virossa ja oli kyllä mahtava reissu kaikin puolin. Kaupunki oli erittäin koiraystävällinen ja Niilo sai olla mukana ravintoloissakin. Koirille oli jopa sallittu yksi pätkä ihanasta hiekkarannasta. Voitte vaan arvata, kuinka paljon tämä vesipeto nautti matalista rannoista.


Sitten uusin uutinen. Meille tulee hauvavauva <3

Haaveenani on ollut saada koiranpentu Niilolle kaveriksi. Paras mahdollinen yhdistelmä toteutuikin ja nyt minulla on mahdollisuus tuo haave toteuttaa. Niilon ihana sisko Didi (Novamian Jade Moonstone) astutettiin keväällä Piinalla (FI TVA Redadict Boot Camp Commander) ja tästä rakkaustarinasta kehkeytyi neljä mahtavaa punaturkkia. Yhdistelmä on loistava ja pennuista kasvaa varmasti iloisia, aktiivisia sekä riistaviettisiä harrastuskoiria. On ollut mahtavaa saada seurata pentujen kehitystä ensimmäisestä viikosta lähtien. Aikamoisia tyyppejä!


 Meille kotiutuu tämän viikon lauantaina Novamian Atlantis eli kavereiden kesken Aava. Aava on kasvattajamme sijoitusnarttu, joka kasvaa ja elää kodissamme. Aavasta tulee varmasti mahtava harrastuskoira ja kiva kaveri Niilolle.

Aava kävi sisaruksineen pentutestauksessa, jossa Aavaa kuvailtiin seuraavasti:

"Tarmokas, erittäin avoin pentu. Suhtautuu iloisen hyväntahtoiseti testaajaan. Hyväksyy käsittelyn, mutta osoittaa myös omaa tahtoa. Syttyy välittömästi saalisleikkiin, vahva ote, ei osoita kuormittumisen merkkejä."

Mielenkiintoista seurata, millaiseksi tämä neiti kehittyy. Ainakin tällä hetkellä Niilon ja Aavan luonteet eroavat todella paljon toisistaan. Kotiimme taitaa muuttaa aikamoinen emäntä :)
Niilon pentuajoista on jo niin kauan, että on pakko kerrata perusasioita, ennen kuin tämä pikkutyyppi meille saapuu. Miten ihminen voikin unohtaa näin nopeasti :D Niilo on niin mahtava tapaus, että aina sitä välillä ihmettelee, että miten mä olen tonkin sille opettanut. Opettajalla on onneksi lomalla aikaa paneutua esimerkiksi noutajien metsästyskoulukseen ;)

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti